Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kärlekstårarna efter talet i natt – så var bröllopsfesten

03 jun, 2018, 11:01 
Vilken partynatt det blev för kungafamiljen! Och för Lussans och Gustavs andra bröllopsgäster. Festen ute i Trosa skärgård, där familjen Gottlieb har sitt sommarhus, ville aldrig ta slut.
Annons

Det blev ett oförglömligt bröllopsparty som pågick ända till tidigt i morse.

Brudparet hade lånat granntomten och från den hade de sedan låtit sätta upp ett gigantiskt flytande partytält. Det var så storslaget att det tog flera dagar att resa.

Tältet låg nämligen på en gigantisk specialbyggd pontonbrygga som sträckte sig från stranden och över till de små öarna mittemot. Dansgolvet var enormt och brudparet och deras gäster kunde dansa under bar himmel i försommarnatten. Dessutom var ju gästlistan ovanligt härligt mixad. Både superkändisar och societet!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I partytältet var det dukat vid flera långbord och gästerna hann knappt komma i land förrän den första snapsvisan ekade ut över vattnet. Sedan avlöste skålarna och rätterna varandra. Maten var ”helt underbar” berättar en av gästerna för Svensk Damtidning.

Brudgummens bröder Didrik och  Sebastian stod för musiken och mitt under bröllopsmiddagen väntade en överraskning för nyblivna friherinnan Thott. Gustav Thott höll även magiskt kärlekstal till Lussan innan han bjöd upp till dans. Han förklarade där hur oerhört mycket han älskar henne och vad hon betyder för honom. Och hur de ska bilda sin framtid ihop. Då snörvlades det i hela lokalen och inte ett öga var torrt.

Som Svensk Damtidning kunde avslöja redan igår kväll höll prinsessan Madeleine också ett helt fantastiskt tal till sin bästis, där hon bland annat citerade några mycket speciella rader ur Mauro Scoccoas 1990-talshit ”Sarah”. Succé!

Annons