Kärlekstårarna efter talet i natt – så var bröllopsfesten

Vilken partynatt det blev för kungafamiljen! Och för Lussans och Gustavs andra bröllopsgäster. Festen ute i Trosa skärgård, där familjen Gottlieb har sitt sommarhus, ville aldrig ta slut.

Det blev ett oförglömligt bröllopsparty som pågick ända till tidigt i morse.

Brudparet hade lånat granntomten och från den hade de sedan låtit sätta upp ett gigantiskt flytande partytält. Det var så storslaget att det tog flera dagar att resa.

Tältet låg nämligen på en gigantisk specialbyggd pontonbrygga som sträckte sig från stranden och över till de små öarna mittemot. Dansgolvet var enormt och brudparet och deras gäster kunde dansa under bar himmel i försommarnatten. Dessutom var ju gästlistan ovanligt härligt mixad. Både superkändisar och societet!

I partytältet var det dukat vid flera långbord och gästerna hann knappt komma i land förrän den första snapsvisan ekade ut över vattnet. Sedan avlöste skålarna och rätterna varandra. Maten var ”helt underbar” berättar en av gästerna för Svensk Damtidning.

Läs mer: Vilken kyss! Nu är Lussan och Gustav äntligen gifta

Brudgummens bröder Didrik och  Sebastian stod för musiken och mitt under bröllopsmiddagen väntade en överraskning för nyblivna friherinnan Thott. Gustav Thott höll även magiskt kärlekstal till Lussan innan han bjöd upp till dans. Han förklarade där hur oerhört mycket han älskar henne och vad hon betyder för honom. Och hur de ska bilda sin framtid ihop. Då snörvlades det i hela lokalen och inte ett öga var torrt.

Läs mer: Svensk Damtidning avslöjar: Madeleines tal till Lussan i natt!

Som Svensk Damtidning kunde avslöja redan igår kväll höll prinsessan Madeleine också ett helt fantastiskt tal till sin bästis, där hon bland annat citerade några mycket speciella rader ur Mauro Scoccoas 1990-talshit ”Sarah”. Succé!

Kronprinsessparet var bjudna på bröllop i somras.