Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate avslöjar Georges fina smeknamn på drottningen

21 mar, 2016, 15:13 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
För hela världen är hon Hennes Majestät eller drottning Elizabeth, men prins George har ett alldeles eget ord när han vill ha sin grammelfarmors uppmärksamhet.
Annons
george-2

Hertiginnan Catherine, även kallad Kate, har gjort sin första tv-intervju sedan förlovningen med William. I den nya dokumentären om drottning Elizabeths liv låter sig hertiginnan intervjuas och hon ger en bild av hur Hennes Majestät är privat mot sina barn, barnbarn och barnbarns barn. Dokumentären är bara en del i drottningens 90-årsfirandet som löper från april fram till juni. Men en person som inte riktigt förstått drottningens roll är lille George, berättar Kate.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“George är bara två och ett halvt och han kallar henne Gan-Gan. Hon lämnar alltid en liten gåva eller någonting i deras rum när vi bor över och det visar hur mycket hon älskar sin familj” säger Kate i den lilla förhandstitt som Kensington Palace delat med sig av.

Annons

Kate berättar också hur glada familjen blev när prinsessan Charlotte föddes i maj förra året.

“Det är väldigt speciellt att få en liten flicka.. Jag känner mig väldigt, väldigt lycklig över att George har en lillasyster.”

“Drottningen var verkligen överförtjust när det var en flicka och jag tror att så fort vi kom tillbaka hit till Kensington så var hon en av våra första gäster.”

charlotte-stella14

Prins George och drottning Elizabeth som han kallar Gan-Gan.

Av: Liv Sander.

Bilder: Kensington Palace/Stella Pictures.

Annons