Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate avslöjar sin oro över George och Charlotte

19 maj, 2017, 15:30 
Margareta
Hertiginnan avslöjade sina känslor för en gäst under ett event.
Annons

På lördag är det dags. Prins George och prinsessan Charlotte ska klä upp sig för uppdraget som brudnäbbar när deras moster Pippa Middleton gifter sig.

Men även om hertiginnan Catherine är glad över att hennes små barn ska få vara med under vigselakten är hon orolig. Vad de kungliga småttingarna hittar på är nämligen inte helt lätt att förutse, enligt Kate. Och vi har ju tidigare sett på bilder att åtminstone prinsessan Charlotte verkar vara ett riktigt busfrö!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Kate berättade att hon såg fram mot sin systers bröllop men att hon var lite orolig för hur barnen skulle uppföra sig. Hon sa att hon hoppades att barnen skulle vara skötsamma, men att du aldrig vet i deras ålder, berättar Andrew Bates, en av gästerna under drottningens senaste trädgårdsfest som fick en pratstund med Kate under eventet.

Foto Stella pictures

Följ Svensk Damtidning på Facebook – klicka på gillaknappen nedan!

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/Svensk-Damtidning-100230933484/” layout=”standard” action=”like” showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Annons