Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate berättar om tuffa tiden som mamma

25 jan, 2020, 19:00 
Hertiginnan Kate fick klara sig ensam till stor del när hennes son George föddes.Nu har 38-åringen berättat öppenhjärtigt om den tuffa tiden.
Annons
Har du koll på snackisarna från vecka 4?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 4?

Prins Williams och Kates förstfödda son, prins George, har hunnit bli sex år gammal. När han kom jublade hela Storbritannien – nu hade landet en tronarvinge i den nya generationen!

Kate om tuffa tiden

Kate, William
Hela fina familj på Trooping of the colour!

Men för prinsessan Kate var det inte lika himlastormande glatt hela tiden. Hennes första tid som mamma var tuff – mycket på grund av att William var upptagen med sina uppdrag i det brittiska flygvapnet. Paret både då i nordöstra Wales.

– Det här var första året efter födseln och jag hade precis fått George, William jobbade med räddningsuppdrag, och vi flyttade hit och jag hade en liten, liten bebis mitt i Anglesey. Det var så isolerat, så bortkopplat från allt. Jag hade ingen familj i närheten, och han jobbade natt, säger Kate enligt Hola.

Annons

Kate berättar också om en känsla hon har. Den går ut på att dagens människor i allmänhet lever betydligt mer frikopplade från släkt och familj jämfört med tidigare generationer.

– Det har blivit så mycket svårare att luta sig mot de äldre för stöd, säger Kate.

Hyllas av William

Kate och William har nu tre små barn: George, Charlotte och Louis. William har talat sig varm om sin hustrus förmågor som mamma och uppfostrare.

– Jag har haft en väldigt tur sett till stödet jag fått från Kate. Hon är en otrolig mamma och en fantastisk fru, har William sagt tidigare.

– Jag älskar mina barn väldigt mycket och jag har lärt mig mycket om mig själv och om hur det är att ha en familj bara av att få egna barn, det är makalöst hur mycket du får ut av de där ögonblicken.

Foto: TT

Annons