Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate döljer sanningen för sonen Louis, 5 – vill skydda honom: "Har ingen aning"

21 maj, 2023, 08:00 

Prinsessan Kate håller allt hemligt.

Annons
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!Brand logo
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!

De brittiska kungligheterna har haft fullt upp. Det är bara två veckor sedan kröningen av kung Charles, som krävde fullt fokus och månader av förberedelser för alla inblandade.

En av kröningshelgens stora stjärnor var inte kungen själv, utan prinsessan Kate och prins Williams minsting Louis. Men frågan är om han vet det själv...

Prinsessan Kates hemlighet i familjen

Trots sin ringa ålder har prins Louis stulit britternas hjärtan. Han är ju bara ett litet barn, och inte alls lika proper och tillrättalagd som de andra hårdhudade kungligheterna. Han spexar gärna till det, gäspar när det går för långsamt och busar med sina syskon. Personlighetsdrag som bara blir tydligare och tydligare ju äldre han blir!

Annons

Men kan man vara världskändis utan att veta om det? Den brittiska sajten Daily Mail citerar kungaexperten Jennie Bond som uttalat sig i ett magasin om föräldrarnas potentiella strategi för lillprinsen.

Hon menar att Louis förmodligen "inte har någon aning om att han är en nationalskatt"! Hur man lyckas undgå det beror givetvis på hans unga ålder, men också en insats från Kate och William.

"Jag är säker på att de till stor del skyddas från det." säger hon.

Prins Louis skjuter pilbåge

Prinsessan Madeleine om barnen – livet hemma i Sverige

Hur står det till med våra svenska kungligheter då? Prinsessan Madeleine som är bosatt i Florida har avslöjat att hon gjort samma sak.

Annons

I en intervju med tidningen mama 2019 berättade prinsessan att hennes tre barn inte vet att de är kungliga eftersom de inte pratat om det ännu.

– Jag tänker att när tiden kommer så kommer de fråga och undra och då får man ta det då, men nu får de leva i sin lilla bubbla, i sin lilla värld utan titlar.

Efter sommaren flyttar familjen hem till Sverige, vilket givetvis blir en stor omställning för alla. Men inte ens här hemma är det svårt att skydda barnen berättar Madeleine i intervjun.

– Där tycker jag svenskar är så väldigt respektfulla med barnen, det är sällan som någon kommer fram. Även om vi är i parken och jag ser att folk känner igen oss, men det är inte några som kommer fram och ska ta bild på barnen eller så.

Foto: TT

Annons