Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kate erkänner oron för sonen Louis, 4 – har märkt tendenser

20 jan, 2023, 08:20 
Nu berättar prinsessan Kate. Hon och William är oroliga över den yngsta sonen Louis.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det finns många saker som utmärker prinsessan Kate, och att hon är riktigt familjekär är ingen hemlighet. Hennes ögonstenar prins George, 9, prinsessan Charlotte, 7, och prins Louis, 4 håller hon allra närmast hjärtat – och visst kan det ibland verka som att hon är sugen på fler.

Nu börjar småbarnsåren svepa förbi, och barnens personligheter blir allt tydligare. Därför uttrycker prinsessan nu en oro, och det rör minstingen Louis.

7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Prinsessan Kate orolig för sonen

Det var när prinsessan var ute på ett helt eget kungligt uppdrag, utan William vid sin sida, som hon kom med avslöjandet. Det var en mottagning för landets rugby-ligalag för rullstolsbundna.

Ett sjävklart uppdrag för den prinsessan – som enligt Hello dessutom är beskyddare av den brittiska rugby-ligan. Kate är dessutom en riktigt sportig prinsessa, som gärna utmanar maken William på tennisplanen.

Annons

Den genen verkar gå i familjen, för nu berättar hon hur det står till med hennes småprinsar. Både Louis och George är nämligen rugby-fans avslöjar hon, och kanske hade hon hellre föredragit dem med ett tennisracket i handen...

– Alla tycker om det, Louis är "kamikaze" vi oroar oss för när han blir äldre, han kommer att vara mitt i smeten...sa prinsessan.

Kates ord om ett fjärde barn – William stoppar

Nu har alltså småttingen Louis blivit stor, och busig! Många har självklart undrat, är det dags för ytterligare en prins och prinsessa snart? Nja, inte om du frågar prins William. Kate å andra sidan, verkar desto mer sugen på sena nätter och blöjbyten.

– William blir alltid orolig när jag träffar barn som är under ett år, för jag kommer alltid hem och säger "vi skaffar en till!", berättade Kate i fjol enligt People.

Kate ska 2020 ha sagt att William inte vill ha några fler barn, men visst verkar han vara ständigt motarbetad. När paret är på kungligt jobb och träffar barn måste William ibland sätta ner foten:

– Ge inte min fru några fler idéer!

Prins George, prinsessan Kate, prins Louis, prins William och prinsessan Kate
Nu är det stopp, menar William!

Foto: TT

Annons