Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kate erkänner oron för sonen Louis, 4 – har märkt tendenser

Kate erkänner oron för sonen Louis, 4 – har märkt tendenser

Foto: TT
Nu berättar prinsessan Kate. Hon och William är oroliga över den yngsta sonen Louis.

Det finns många saker som utmärker prinsessan Kate, och att hon är riktigt familjekär är ingen hemlighet. Hennes ögonstenar prins George, 9, prinsessan Charlotte, 7, och prins Louis, 4 håller hon allra närmast hjärtat – och visst kan det ibland verka som att hon är sugen på fler.

Nu börjar småbarnsåren svepa förbi, och barnens personligheter blir allt tydligare. Därför uttrycker prinsessan nu en oro, och det rör minstingen Louis.

7 föräldratips från Kate och William!
0:48

Efter reklamen: 7 föräldratips från Kate och William!

(0:48)

Slå på ljud

Bilderna på prins Louis, 4, väcker frågor – verkliga anledningen bakom Kate och Williams beslut

Prinsessan Kate orolig för sonen

Det var när prinsessan var ute på ett helt eget kungligt uppdrag, utan William vid sin sida, som hon kom med avslöjandet. Det var en mottagning för landets rugby-ligalag för rullstolsbundna.

Ett sjävklart uppdrag för den prinsessan – som enligt Hello dessutom är beskyddare av den brittiska rugby-ligan. Kate är dessutom en riktigt sportig prinsessa, som gärna utmanar maken William på tennisplanen.

Den genen verkar gå i familjen, för nu berättar hon hur det står till med hennes småprinsar. Både Louis och George är nämligen rugby-fans avslöjar hon, och kanske hade hon hellre föredragit dem med ett tennisracket i handen...

– Alla tycker om det, Louis är "kamikaze" vi oroar oss för när han blir äldre, han kommer att vara mitt i smeten...sa prinsessan.

Prins Louis

En våghalsig prins!

Geoff Robinson Photography/Shutt

Nya bilderna chockar: Kate är inte sig lik – förlovningsringen borta

Kates ord om ett fjärde barn – William stoppar

Nu har alltså småttingen Louis blivit stor, och busig! Många har självklart undrat, är det dags för ytterligare en prins och prinsessa snart? Nja, inte om du frågar prins William. Kate å andra sidan, verkar desto mer sugen på sena nätter och blöjbyten.

– William blir alltid orolig när jag träffar barn som är under ett år, för jag kommer alltid hem och säger "vi skaffar en till!", berättade Kate i fjol enligt People.

Kate ska 2020 ha sagt att William inte vill ha några fler barn, men visst verkar han vara ständigt motarbetad. När paret är på kungligt jobb och träffar barn måste William ibland sätta ner foten:

– Ge inte min fru några fler idéer!

Prins George, prinsessan Kate, prins Louis, prins William och prinsessan Kate

Nu är det stopp, menar William!

2022 Pool / i-Images

Foto: TT