Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate firade födelsedagen med prins William och drottning Elizabeth

11 jan, 2010, 12:04 
Agneta Nisbeth
Kate Middleton har fyllt 28! Men ingen förlovning i sikte…
Annons

I helgen fyllde prins Williams flickvän Kate Middleton 28 år. Och enligt uppgift ska den stora dagen ha firats i sällskap av Wills och drottning Elizabeth på Sandringham i Norfolk.

Prins William är just nu ledig från sin militära utbildning, dessutom är han på väg till Australien och Nya Zeeland på statsbesök så Kate och William får verkligen passa på att njuta av dagarna tillsammans.

Hund istället för förlovningsring?

Det har spekulerats i om det möjligen skulle diskuteras bröllopsplaner under födelsedagshelgen på Sandringham. Och det är väl möjligt att frågan dök upp på agendan. Men någon förlovning blev det icke. Däremot har det viskats om att prins William varit på jakt efter en chokladbrun labradorvalp att överraska sin flickvän med. Kanske blev det en hund istället för ring? Alltid något.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: TT

Annons