Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate flyttar hem till mamma

22 apr, 2013, 08:51 
Agneta Nisbeth
Annons

Det verkar nu som Kate – som i helgen delade ut pris till scouter – och maken prins William kommer att flytta hem till familjen Middleton när barnet är fött.

Annons

På bilderna här ser vi Kate som i helgen mötte scouter och delade ut pris “Queens Scout Awards” vid Windsor Castle. Men i brittiska tidningar skrivs nu också om hennes och maken prins Williams flyttplaner, de ska nämligen bo hemma hos Kates föräldrar i Berhshire när de blivit föräldrar.

Renoveras

I alla fall de första sex veckorna efter barnet fötts, anledningen ska vara att deras eget hem håller på att renoveras och inte har hunnit bli klart innan födseln.

Dessutom vill tydligen Kate finnas nära sin mamma när hon nu själv blir mor för första gången, skriver Daily Mail.

Babymage

På bilderna här från prisutdelningen vid Windsor Castle ser vi Kate i en grönmelerad kappa från Mullberry och skor från LK Bennett, allt enligt Daily Mail. Nu ser man tydligt den lilla babymagen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons