Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates föräldrar berömmer prins William

17 nov, 2010, 13:36 
Agneta Nisbeth
Annons

Det var inte bara prins William och Kate Middleton som stod i centrum denna dag, även Kates föräldrar fick tala med pressen för första gången.

Nu kommer de aldrig, precis som prins Daniels föräldrar, gå tillbaka att bara vara vanliga medborgare. Nu är helt plötsligt all världens media intresserade av dem. Idag ställde de också upp för sina allra första intervju tillsammans, Michael och Carole Middleton.

– Jag och Carole vill bara säga att vi är absolut överlyckliga att höra de har förlovat sig och ser fram emot bröllopet nästa år, sa Michael.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fantastisk person

Han berättade också att de genom åren lärt känna prins William och de har naturligtvis bara gott att säga om honom:

– Prins William är en helt fantastisk person och vi tycker otroligt mycket om honom.  Tillsammans är de ett härligt par som man trivs tillsammans med.

Flygvärdinna

Kates föräldrar är vad britterna själva kallar “vanlig medelklass”, fast de har ändå jobbat sig upp i samhället och lär nu vara miljonärer. Men deras förfäder var ändå gruvarbetare och vanliga löntagare. Inga ärvda förmögenheter här inte. Carole arbetade tidigare som flygvärdinna och Michael var även han anställd inom ett flygbolag och det var tydligen på en flight som de bägge träffades för första gången.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Här kan ni se ett tv-klipp från CNN där paret talar med pressen››

httpv://www.youtube.com/watch?v=Dk6Uoa0kFqc

Annons