Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate "förkrossad" efter prins Williams stora svek: "Familjen slits itu"

08 jan, 2024, 15:00 
Prins William och hertiginnan Kate
Prinsessan Kate är förkrossad efter prins Williams svek, rapporterar pressen.
Annons

Det stormar ofta kring prins William och hans maka, Kate Middleton, eller prinsessan av Wales om man ska använda hennes officiella titel.

Deras äktenskap har synats under lupp av pressen sedan dag ett – och nu cirkulerar uppgifter om att makarna hamnat i luven på varandra.

SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & KateBrand logo
SE FILMEN! Victorias & Daniels glammiga festkväll med William & Kate

Prins Williams svek – nu är Kate förkrossad

Bråket ska röra deras äldste son, prins George. Pojken, som en dag ska bli kung av England, väntas nämligen börja på den prestigefulla internatskolan Eton om tre år, när han fyller 13.

Annons
Prins William och Kate Middleton
Kate är riktigt besviken på Harry!

Det innebär att George kommer att bo på skolan under majoriteten av veckodagarna. Bra, tycker William. Mindre bra, känner Kate.

– Kate håller inte med sin make om att man ska skicka iväg George, även om det hör till traditionen. Kate tycker att det går emot alla planer på att modernisera monarkin att skicka honom till en sådan stel, överklass-institution. Dessutom kommer hon att sakna George fruktansvärt mycket. Hon och William har bråkat om det i år, men han har vunnit till slut, säger en känna till magasinet In Touch.

Annons

"Familjen slits itu"

Kate har själv dåliga erfarenhet av sin tid på internatskolan Downe House.

– Hon är förkrossad. Hon blev extremt mobbad på sin första internatskola och kan inte leva med tanken på att George ska uppleva något sådant, säger källan.

5 teorier bakom Kates mystiska valBrand logo
5 teorier bakom Kates mystiska val

En god nyhet är att Eton ligger nära Williams och Kates bostad i Windsor. Han kommer att kunna bo hemma på helgerna.

– Och då kommer de att få lite tid som en familj och han kan umgås med sina syskon. Men det framstår fortfarande som att hennes familj slits itu. Hon oroar sig för att de andra två barnen också ska skickas i väg. Kate vet att detta är en del av hennes plikter som kunglighet, men det finns en tydlig spänning nu mellan henne och hennes make, säger källan.

Annons