Kate ”förödmjukad” av Meghans attack – inför alla

Meghan och Kate – inte bästa personkemin.

Meghans ord om konflikten har tagit hårt på Kate.

KATE Middleton is reportedly "mortified" by claims she made Meghan Markle cry during the wedding feud because she's "very careful with how she treats others", royal expert claims.

Kate Middleton ska vara ”förödmjukad” av de anklagelser som Meghan riktade emot henne i den stora intervjun med Oprah Winfrey som sändes för snart två veckor sedan, menar en kunglig expert i The Sun.

I den skandalomsusade intervjun slog Meghan en gång för alla tillbaka mot ryktena om att hon hade fått Kate att gråta. Det handlade om en incident med brudnäbbarnas klänningar och enligt Meghan var det precis tvärtom, att det var Kate som hade fått henne att gråta.

hertiginnan kate meghan markle

Ett tag såg de ut att kunna bli såta vänner, Kate och Meghan.

©2019 Stephen Lock / i-Images

Meghan berättade sanningen om bråket

Händelse ska ha inträffat för två år sedan och det var länge gängse uppfattning att det var Meghan som var boven i dramat. En viktig del av varför Meghan kände att hon inte hade stöd från kungafamiljen var att de lät dessa uppgifter fortsätta flöda fritt i nyhetsmedierna, trots att de enligt Meghan visste vad som egentligen hade hänt.

”Hon var upprörd över något, men hon ägde upp till det och hon bad om ursäkt. Och hon kom med blommor till mig.” sa Meghan i intervjun.

”Det var en konfrontation, men jag tror inte det är rättvist mot henne att gå in på detaljer för hon bad om ursäkt och jag har förlåtit henne.” fortsatte Meghan.

”Kate kan inte svara och Meghan vet om det”

Den kungliga experten Kate Nicholl menar nu att man sällan hör om att Kate har en konflikt med någon för hon är ”väldigt noga med hur hon behandlar andra människor”.

”Kate har aldrig velat att ord om en spricka mellan de två ska komma ut i pressen, så att denna historia nu går runt är väldigt tufft.” säger Nicholl.

”Efter vad jag har hört finns det flera versioner av brudnäbbshistorien, inte bara den som Meghan diskuterade. Kate kände att det var utrett, så att hon tog upp det igen var förödmjukande. Kate är inte i en sits där hon kan svara och Meghan och Harry vet det” fortsätter hon.