Kate fräscha vårlook – så får du stilen

Kate 2019

Vit blus, beigea byxor och sneakers. Kate har verkligen hittat sin vårlook. Vi vet hur du kopierar hennes snygga stil.

– Att tillbringa tid utomhus när vi är barn kan spela en stor roll för att vi, senare i livet, ska bli lyckliga och friska vuxna, har Kate slagit fast.

Det var med detta i tanken hon skapade sin magiska trädgård på Chelsea Flower Show. I helgen var barnen på plats för att ta en titt på utställningen (som de faktiskt själva varit med och skapat – genom att plocka löv, mossa, kvistar och annat hemma på Anmer Hall) och häromdagen fick även drottning Elizabeth en rundtur.

Kate har givetvis bevakat arbetet in i minsta detalj – och hon har varit vid Chelsea Flower Show ett flertal gånger den senaste veckan. Under en av dagarna gjorde hon entré i en underbar våroutfit. Kate, klädd i vit blus, var på ett strålande humör. De vida byxorna satt perfekt och på fötterna bar hon lediga tygsneakers.

Kate i sneakers från Superga

Kates snygga sneakers – från Superga.

Det bar Kate

Kate, som ju har en ny stylist vid sin sida, satsade på en mer avslappnad look än vad vi är vana att se henne i. Men oj så rätt hon var! Klädseln är supertrendig i vår. Kate blus kommer från MiH Jeans och modellen går under namnet Mabel. De mörkt beigefärgade byxorna, vida och croppade, kommer från Massimo Dutti. Kates sneakers är av märket Superga – en skomodell som många kungligheter gillar, bland annat vår egen drottning Silvia.

Låt dig inspireras av Kates klockrena look! Klicka hem en liknande outfit nedan.

Blus från Hunky Dory

Blus från Hunky Dory. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Byxor från Arket

Byxor från Arket. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Sneakers från Superga

Sneakers från Superga. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Foto: TT