Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate glammig på galamiddag i London

11 nov, 2011, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prins William med maka Kate sågs häromkvällen på en galamiddag på St James Palace i London – till förmån för National Memorial Arboretum Appeal.

I en underbart vacker silkig grek-inspirerad klänning kom Kate med maken prins William till en galamiddag i torsdags – till förmån för National Memorial Arboretum Appeal på St James Palace i London.

Annons

Glammiga Kate

Bland gästerna denna kväll fanns även en del kända ansikten, som skådespelerskorna Peneleope Keith och Susan Hampshire. Men det var naturligtvis den alltid så glammiga Kate som drog allas blickar till sig. Enligt Daily Mail bar hon en klänning från Jenny Packham.

Jordnötter

Det många speciellt tittade efter var om man kunde ana en liten babymage, det har ju ryktats en del om att Kate skulle vara gravid efter besöket i Köpenhamn för en tid sedan. Då hon avstod att äta en måltidsersättning med jordnötter i, något som gravida ska undvika. Fast nog såg hon smal ut som vanligt – i alla fall i våra ögon…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons