Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate har firat sin första jul med kungafamiljen

27 dec, 2011, 08:53 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

När prins William kom med sin Kate till kyrkan St. Mary Magdalene Church i Sandringham så gick ett sus genom folksamlingen. Hon var ju så tjusig…

Detta var den första jul som Kate firat med kungafamiljen – och vilken jul hon fick uppleva! Allt blev ju upp och ner när prins Philip tvingades in på sjukhus med bröstsmärtor.

Annons

Mår bra

Drottning Elizabeth och flera andra familjemedlemmar åkte sedan och hälsade på honom men det sägs tack och lov att han efter omständigheterna mår riktigt bra.

Besökte kyrkan

Så det var ändå ganska glada miner när drottning Elizabeth och resten av kungafamiljen besökte St. Mary Magdalene Church i Sandringham. Och den som väckte mest uppmärksamhet var naturligtvis eleganta Kate.

Men på plats fanns även prinsessorna Beatrice och Eugenie, Zara Phillips och hennes make Mike Tindall som också firat sin första jul med kungafamiljen. Samt prins Charles och hans Camilla och prins Andrew samt prins Edward med sin familj.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Harry och Mike Tindall.

Prinsessan Eugenie.

Prinsessan Beatrice med Peter Phillips och hans maka Autumn.

Prins Charles och Camilla.

Prins Edward med sin dotter Louise.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons