Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate har samma livvakt som Diana

26 aug, 2011, 10:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Kate och William har samma livvakt som prinsessan Diana hade. Det är Williams eget önskemål och är ännu en länk till hans avlidna mamma.

Mannen som har hand om säkerheten kring prins William och hans Kate heter Ian McRae, han var en gång i tiden prinsessan Dianas livvakt, och även prins Charles. Det är Williams eget önskemål att ha det så. En kunglig källa uppger till tidningen The People att William har kära minnen av livvakten från sin barndom, och att han finner det trösterikt att ha någon nära sig som han kan dela minnen av sin mamma med. Det var Ian McRae som till exempel körde Diana hem från semestern i Österrike 1992 när hennes far, Earl Spencer, dog och var den förste som fick trösta henne.

Häromdagen sågs Ian McRae följa Kate och hennes syster Pippa på en strandpromenad längs Llanddwyn Island nära Kates nya hem i Anglesey i Wales. Han var också med Kate och William nyligen då de besökte Birmingham med anledning av de våldsamma upploppen. Kate och “Wills” har totalt 8 livvakter kring sig, alla handplockade. McRae är ytterligare ett exempel på hur Diana lever vidare genom William och Kate.  William gav tidigare Kate sin mammas förlovningsring, och gjorde det med orden  “Det var rätt att sammanföra dem båda.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons