Kate har skrivit på ett hemligt avtal om tystnadsplikt…

Kate har skrivit på ett hemligt avtal om tystnadsplikt...
Annons

kate middleton, prins william

Prinsessan Diana och Sarah "Fergie" Ferguson.

För att få gifta sig med Storbritanniens prins William har Kate Middleton varit tvungen att skriva på ett avtal där hon beläggs med munkavle…

Prins Williams flickvän Kate Middleton har enligt Sunday Express tvingats skriva på ett hemligt avtal med den brittiska kungafamiljen. Avtalet är från hovets sida att säkerhetsställa att Kate inte försöker sälja sin berättelse om paret skulle skilja sig. Än är inte Kate och prins William gifta – även om hela Storbritannien förväntansfullt väntar på ett kungligt bröllop mellan dem. Oavsett så har hovet lärt sig en läxa då de både från prinsessan Diana och Sarah “Fergie” Ferguson fått utstå mycket negativ publicitet då bägge talat öppet om prinsarna efter deras skilsmässor.

Annons

Kate vill bli prinsessa

Nu gör det brittiska hovet allt för att minimera detta på största möjliga sätt. Kate som gärna vill se sig som Storbritanniens prinsessa och stå vid prins Williams sida har skrivit på detta avtal som har stor sekretess.

Av Anna Frödell
Foto: IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Kate har skrivit på ett hemligt avtal om tystnadsplikt…”

 1. Pia skriver: 8 juni, 2010

  Jo,jo, man lär sig av misstagen. Att Sarah Ferguson var en osäkrad mina måste väl ha framgått från början. Hon är ju vulgariteten och plumpheten personifierad. Det man läst om henne tidigare bekräftades av henne själv när hon gästade “Skavlan”. Gapig, flabbig och allmänt “billig” i sitt sätt. Nu tar man inga risker, även om Kate verkar både behaglig och diskret. Hoppas att William och hon blir ett lyckligt par, till skillnad från Diana och Charles.Hoppas också att William, “spitting image” av sin mor, har lika mycket av Diana inombords. Han har säkert tagit avstånd från Charles och många andra överklassherrars lättvindiga syn på kärleken, när mamman blev så illa åtgången.


 2. Alexandra Midnattsol skriver: 8 juni, 2010

  Ja, det är stor skillnad på Kate och Fergie. Men varför får jag känslan av de kommer att göra slut? Det måste bli bröllop!


 3. Pia skriver: 9 juni, 2010

  Kanske vill de vara absolut 100% säkra på sig själva och varandra. De har ju sett vilka tragiska äktenskap de har i den familjen. Skynda långsamt kanske är bättre än att för sent upptäcka ett misstag. Önskar dem lycka till om/när de slår till. William är sin moders son. Det är härligt att se honom och känna igen Diana.


 4. Ina skriver: 9 juni, 2010

  Jag tycker att prins William inte ännu är mogen att välja vem han gifter sig med. Kate har inte den ustrålning och charm vi alla önskar. Men hon är säkert ett bra val för kungafamiljen. Hon saknar helt Dianas utstrålning och magnetism. Hela världen glömde Charles och kungahuset när Diana levde. Det var bara hon som existerade. Men lite glamour och spänning vill vi säkert ännu se…


 5. snickarjohn skriver: 9 juni, 2010

  Varför klagar ni inte på hans flint när ni klagar på DWs?
  Är en kunglig flint finare?


 6. Alexandra Midnattsol skriver: 9 juni, 2010

  Snickarjohn: Klockren iakttagelse!


 7. Pia skriver: 9 juni, 2010

  Jag har inte sett Kate annat än på bild. Hon ser inte ut att sakna utstrålning och kan man säga det med stöd av foton egentligen? Diana såg man ju röra sig och minspel visar ju mer av en personlighet. Hon var “extraordinary” och väntar han på hennes motstycke kanske han förblir bachelor. Kate kanske har inre charm som vi här i Sverige inte kommer att få erfara.


 8. Evelyn skriver: 9 juni, 2010

  Kate har inte den utstrålningen som Diana hade. William är mera flintis än Daniel 🙂 🙂


 9. snickarjohn skriver: 9 juni, 2010

  Innan hon var officiell hade Diana lika mycket utsrålning som en säck potatis.
  “Utstråliningen” kom flera år senare.
  Det enda denna Kate har att göra nu är att diskret hålla sig i bakgrunden. Officiellt existerar hon ju inte.
  Det vore väl förmätet att ha stor show så fort en fotograf är i närheten.


 10. Evelyn skriver: 9 juni, 2010

  För mig hade Diana utstrålning från första början jag såg henne, och väldigt blyg var hon 🙂


 11. HM skriver: 9 juni, 2010

  Diana hade charm, men hon hade också problem med sig själv och en komplicerad hatkärlek till pressen. Låt oss hoppas att Kate är mer sansad och har en mer nykter inställning till sig själv och pressen.


 12. Axel skriver: 9 juni, 2010

  Hej flickor!
  Kanske aningen utanför ämnet vill jag höra vad ni tycker om prins Williams klädsel på bilden överst.
  Själv tycker jag den är omisskänneligt engelsk och mycket elegant.
  Vad tycker ni?
  Skulle ni vilja se er man i dessa kläder?
  Med vänlig hälsning


 13. Stina skriver: 9 juni, 2010

  11 # Ja, jag kan verkligen föreställa mig hur fin min man hade varit i dessa kläder!


 14. Pia skriver: 9 juni, 2010

  Jag vet hur snygg min man skulle se ut i Williams kläder för han har burit liknande ett par gånger. En annan sak är att han avskyr att behöva klä sig så. Han gillar bättre att klä sig för skog och mark. Gud ske lov kan han göra det numera, som pensionär.


 15. Evelynrb.se skriver: 10 juni, 2010

  Min sambo skulle inte passa i dom kläderna 🙂 🙂


 16. Michaela skriver: 20 juli, 2010

  Håller med snickarjohn #9

  Under romansen och vid förlovningen i början av 1981 var Diana en blyg, osäker tonårsflicka (hon fyllde inte 20 förrän tre veckor före bröllopet sommaren 1981) utan vare sig utstrålning eller självsäkerhet. I början av äktenskapet såg hon också mest besvärad och stel ut. Söt på ett flickaktigt sätt, naturligtvis, men helt utan den fantastiska utstrålning och glamour som senare kom att bli hennes främsta kännetecken. Dessa kom med åren och nådde sin kulmen EFTER separationen, när Diana med god marginal passerat 30-strecket. Så det är fel att utmåla Diana som ett under av skönhet och elegans från början.


 17. Michaela skriver: 20 juli, 2010

  Axel,

  Ja, gärna. Men jag tvivlar på att många svenska män skulle gå med på att klä sig så!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar