Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate har skrivit på ett hemligt avtal om tystnadsplikt...

08 jun, 2010, 13:02 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
kate middleton, prins william
Prinsessan Diana och Sarah "Fergie" Ferguson.

För att få gifta sig med Storbritanniens prins William har Kate Middleton varit tvungen att skriva på ett avtal där hon beläggs med munkavle…

Prins Williams flickvän Kate Middleton har enligt Sunday Express tvingats skriva på ett hemligt avtal med den brittiska kungafamiljen. Avtalet är från hovets sida att säkerhetsställa att Kate inte försöker sälja sin berättelse om paret skulle skilja sig. Än är inte Kate och prins William gifta – även om hela Storbritannien förväntansfullt väntar på ett kungligt bröllop mellan dem. Oavsett så har hovet lärt sig en läxa då de både från prinsessan Diana och Sarah “Fergie” Ferguson fått utstå mycket negativ publicitet då bägge talat öppet om prinsarna efter deras skilsmässor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kate vill bli prinsessa

Nu gör det brittiska hovet allt för att minimera detta på största möjliga sätt. Kate som gärna vill se sig som Storbritanniens prinsessa och stå vid prins Williams sida har skrivit på detta avtal som har stor sekretess.

Av Anna Frödell
Foto: IBL

Annons