Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate har tagit in på hotell - Bröllopsfestligheterna har startat!

28 apr, 2011, 21:15 
Agneta Nisbeth
Annons

Kate Middleton med sin mamma och syster tog under kvällen in på Goring Hotel för natten. Och de kungliga gästerna har anlänt till London för en middag med drottningen.

Annons

Kate Middleton vinkade glatt till folket när hon med sin mamma Carole och syster Pippa tog in på Goring Hotel. Där ska Kate tillbringa sin sista natt i livet som “vanlig medborgare”. När hon vaknar i morgon väntar bröllop med prins William och sedan blir hon prinsessa av England och ett helt nytt liv väntar.

Kungliga gäster

Nu har också de andra kungliga gästerna anlänt till London, däribland kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Även den spanska drottningen Sophia samt kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia – ni ser dem på bilden här nedan på väg in till sitt hotell.

Middag med drottningen

Snart startar den stora festen innan bröllopet. Det är drottning Elizabeth som bjudit in kungligheterna på en middag på eleganta Mandarin Oriental hotel i Knightsbridge.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi återkommer i morgon med ett reportage från festligheterna.

Av Agneta Nisbeth

foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Annons