Kate i sorg – dödsfallet skakar hela familjen: "Kommer sakna henne så fruktansvärt mycket"

23 jan, 2023, 17:52 

Kate Middleton skakas av ett tragisk dödsfall mitt under svåra tiden.

Annons
7 saker du inte visste om hertiginnan Kate
7 saker du inte visste om hertiginnan Kate

Kate Middleton och prins William har haft en omskakande start på 2023. Samtidigt som familjen sörjer drottning Elizabeths död så har prins Harrys nya biografi "Spare" slagit ner som en bomb.

I boken finns grova anklagelser mot familjemedlemmar – bland annat att William ska ha slagit ner Harry under ett bråk, och att relationen mellan Kate och Meghan alltid varit komplicerat.

Trots detta har prinsen och prinsessan av Wales arbetat för fullt och åkt runt i Storbritannien och besökt olika platser och människor.

William och Kate går igenom en väldigt tuff period.

Kate Middleton i sorg – dödsfallet skakar hela familjen

Nu har Kate tvingats ta emot ännu ett tufft besked.

Annons

På fredagen berättade nämligen prinsessans bror, James Middleton, på Instagram att familjens älskade hund Ella har somnat in.

"I femton år har Ella funnits vid min sida, från de mörkaste dagarna till de lyckligaste. Jag kommer att sakna henne så fruktansvärt mycket", skriver han under en bild på Cocker Spanieln.

James förklarar att Ella hade en kort sjukdom, och att hon tog sitt sista andetag i hans armar.

"Jag försöker hålla ihop det när jag skriver det här, och trots att jag visste att den här dagen skulle komma, gör det inte situationen lättare", skriver han.

James har en otroligt stark relation till sina älskade hundar.

James har tidigare berättat om hur viktig hunden Ella var för honom under perioden han gick igenom en depression, skriver People.

Annons

"Jag skulle gå så långt som att säga att jag är skyldig Ella mitt liv, men det vet hon inte", har han tidigare sagt i en intervju med BBC.

Kate, som har en nära relation med sin lillebror, är säkerligen ett stort och viktig stöd för honom under denna svåra tid.

Annons