Chockbeskedet till Kate! Lämnar: "Privata skäl”

05 dec, 2022, 18:30 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Kate, prinsessa av Wales, har nåtts av ett tufft besked.

Annons
7 saker du inte visste om hertiginnan Kate
7 saker du inte visste om hertiginnan Kate

Det har varit några omtumlande månader för hela den brittiska kungafamiljen. Drottning Elizabeth har gått ur tiden, Charles har blivit kung, relationen till Harry och Meghan är fortsatt skör, och nu slås dem av ytterligare ett bakslag. Framför allt Kate.

Det har bara gått tre månader sedan Kate gick från hertiginna till prinsessa av Wales. En ny titel som innebär nytt ansvar. Men vid sin sida har hon ju sin make prins William, och även sin högra hand Hannah Cockburn-Logie. Ja, fram tills nu.

Chockbeskedet till Kate: Lämnar plötsligt

Hannah Cockburn-Logie arbetade i över 20 år för Storbritanniens utrikesministerium innan hon gick över till Kate juni 2020. I över två år har hon funnits vid Kates sida, både arbetsmässigt och känslomässigt.

Annons

Hon har varit Kates stöttepelare då det varit som tuffast med Meghan och Harry och deras kontroversiella uttalanden, och hon var den som organiserade Williams och Kates Karibien-resa i mars, bland mycket annat.

Hannah Cockburn-Logie lämnar Kate av personliga skäl.

Letar efter ny

Men enligt Royal Central väljer nu Hannah Cockburn-Logie plötsligt att lämna av "personliga skäl".

Kensington Palace letar därför nu efter en ersättare till Cockburn-Logie. Varje arbetande medlem i det brittiska kungahuset har en privatsekreterare, alltiallo, högra hand, ja kärt barn har många namn. Men Kate står nu utan på oviss tid.

Foto: TT

Annons