Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate mår både fysiskt och psykiskt dåligt

12 dec, 2012, 11:02 
Annons

Kates illamående består. Inte mår hon bättre av den hemska tragedin på sjukhuset, där hon var inlagd.

Annons

Stackars Kate! Hon är utmattad, både kroppsligt och själsligt. Gravida hertiginnan av Cambridge har ställt in alla uppdrag, bland annat en filmpremiär under tisdagen.

Orkar inte gå ur sängen

Gravid-illamåendet gör att hon inte orkar gå ur sängen. Prins William berättade nyligen för Daily mail om hustruns tillstånd:

– Jag vet inte varför de kallar det för “morgonsjuka” (morning sickness) – det borde heta “hela-dagen-sjukdomen”. Kate tror att det aldrig ska upphöra.

Tusen gånger värre

Nu talar brittiskan Ann Marie King ut om Kates sjukdom. King har själv lidit av hyperemesis gravidarum, som sjukdomen kallas.

– Allt gör dig sjuk. Det är som om alla dina sinnen är multiplicerade med 1000. Det är fruktansvärt. Det går inte att gå upp ur sängen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Även psykiskt mår Kate dåligt. Hertiginnan chockades av det oerhört tragiska dödsbudskap, som nådde henne efter det att hon lämnat privatkliniken King Edwards VII hospital. Kates sjuksköterska tog livet av sig.

Falska röster

Det sägs att anledningen till självmordet var det falska telefonsamtalet, då två australiska radioprogramledare busringde och låtsades vara drottning Elizabeth och prins Charles. Sjuksköterskan trodde att det var den riktiga regenten och berättade alla detaljer om Kate och hur hon mådde.

Oerhörda konsekvenser

I dag är det många inblandade i den absurda historien som lider. Aldrig trodde väl radiopresentatörerna att deras skämt, skulle få sådana oerhörda konsekvenser.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

 

Läs även:

Annons