Kate Middleton har åkt på semester – utan prinsen

Kate Middleton har åkt på semester - utan prinsen
Annons
Förlovningsrykten omger ändå Kate och William
Förlovningsrykten omger ändå Kate och William

Prins William sliter hårt med sin helikopterutbildning. Och vad gör då Kate Middleton? Jo, hon drar till semesterön Mustique.

Ingen rast och ingen ro! För den som vill bli helikopterpilot är det bara att glömma semester. Prins William hade sett fram emot att få slappa ett par veckor på paradisön Mustique tillsammans med flickvännen Kate Middleton och hennes familj. Men det blir inget av med det.

Annons
Plikten kallar prins William.
Plikten kallar prins William.

Plikten kallar och istället för att styra kosan mot turkosblått vatten och vajande palmer ska prins William infinna sig i walesiska Anglesey. Där får han finna sig i att bunkra ihop sig med de övriga eleverna på helikopterutbildningen istället för att njuta av flickvännens sällskap. Men William sägs inte hänga läpp över att han får stå över Mustique-trippen den här gången.

– Han ska genomgå en viktig del av sin utbildning och han ser fram emot det oerhört mycket, säger en av prinsens bekanta till brittiska Daily Mail.

Annons

Och Kate får i sin tur hålla till godo med familjen bland sanddynerna. Men det dyker säkert upp andra celebriteter. Mustique är en stor favorit för många megastjärnor och såväl Mick Jagger och David Bowie som Elton John brukar dyka upp här. Och den som kan sin kungliga historia minns säkert att prinsessan Margaret älskade att vistas här.

Men trots allt fortsätter förlovningsryktena att cirkulera kring paret. Kate sägs ha blivit inbjuden på lunch hos drottningen på Balmoral i augusti. Och det är ju ett väldigt bra tecken på att något är på gång.

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: Stella Pictures.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

15 kommentarer till “Kate Middleton har åkt på semester – utan prinsen”

 1. Martin skriver: 17 juli, 2009

  Mustique..??..hmm Mystiskt..:)


 2. Martin skriver: 18 juli, 2009

  jaha det hackas pa prinsen fran Ockelbo…men vad har Kate att komma med…sakert en trevlig tos…men ack sa alldaglig och medel Jonesig
  tom namnet antyder ju det…:)…nej jag tycker Daniel har mer resning an Miss Kate..om man nu skall jamfora….sa nu far ni skalla pa mig igen om ni vill…


 3. Netahttp skriver: 18 juli, 2009

  “Resning” var ett bra ordval. Vid närmare eftertanke så har Daniel en viss värdighet, integritet kanske… Kate verkar lite flamsig. Säger en som inte känner någon av dem.


 4. Kristine fra Oslo skriver: 18 juli, 2009

  Mustique var jo prisesse Margarets ø. William får nok lov til å gifte seg med Kate om han vil. Charles er sikkert nok en snobb, men så snobbete som det svenske kongeparet er han dog ikke. Oi, hva slapp ut av meg nå!


 5. Martin skriver: 18 juli, 2009

  Prins Charles sjalv har ju sagt att det svenska kungahuset ar mycket mer reserverat och otillgangligt an det engelska. Det har ni nog inte hort for det har aldrig tryckts i en svensk tidning. Prinsessan Diana ville ju att hennes soner skulle ha “vanliga” erfarenheter….och har ser vi resultatet.
  Wliiam vill ju tex bli tilltalad, inte som Prins William men bara William.


 6. Netahttp skriver: 19 juli, 2009

  Prins Charles är nog på ett visst sätt snobbigare än våra kungligheter. För det verkar som om de engelska är sig sjelva nok och inte så ängsliga som våra. Att det svenska kungahuset är mer reserverat och otillgängligt tycker jag i så fall tyder på att dom inte känner sig lika säkra. Så är dom också rätt tråkiga, om vi skall vara ärliga, eller?
  Förresten är det inget fel i att vara snobbig.


 7. Kristine fra Oslo skriver: 19 juli, 2009

  Jeg tror du har rett Neta. De engelske lever nok i sin egen verden, beskyttet av adelen rundt dem. Våre kongehus har ikke dette filteret mellom seg og folket. Den opphøyde rollen er jo ganske spesiell og sikkert vanskelig å mestre. Nei det er ikke feil å være snobbete, men iblant kan det gi noen ganske komiske utslag.


 8. Irena. skriver: 19 juli, 2009

  Engelska kungligheter är ju kungliga på ett helt annat sätt än alla de andra, möjligen Danmark är på en liknande nivå…Och jag tror att Kristine är helt rätt ute då hon nämner närheten mellan engelska kungligheter och engelsk nobless, de förstärker varandra och vaktar på sina olika positioner tillsammans…läser just nu Tina Browns biografi över Diana, och där ser man ju vilken armada av folk som underhåller och upprätthåller detta gamla system…Sedan är det roligt att se hur tiden hela tiden gäckar det monarkistiska statsskicket: För 15-20 år sedan framstod Dianas (och vårt eget kungahus) sätt att tackla media och samtiden som modernt, framsynt och precis lagom folkligt..Idag visar det sig att prins Charles småtöntiga intressen (ekologi och organisk matproduktion t.ex) och stil var helt rätt, även hans sätt att hålla på sin kungliga värdighet utan att bli högdragen, visar sig vara en helt riktig bedömning; Det var farligt att bli FÖR vanliga och gemena…det slår tillbaka….och man blir så vanliga att folk börjar undra vari den Kungliga Högheten består…och då känns det kanhända tryggt och bra att isolera sig.


 9. Netahttp skriver: 19 juli, 2009

  Irena, jag har också läst Tina Browns biografi om Diana. Den var intressant på sina ställen och det var en hel del som jag inte visste. För övrigt håller jag med dig om allt i ditt inlägg.
  Sen tycker jag inte att kungligheter (som vårt svenska) skall behöva “vara folket till lags”. Dom blir mer och mer som vilken annan svensk familj som helst. Ungefär som: Vad skall grannarna tycka?


 10. Martin skriver: 19 juli, 2009

  jaha nar man borjar undra over “vad skall grannen saga” da ar loppet koert…..galler bade gemene man och kungliga…man skall vara trygg i sig sjaelv….Fel att vara snobbig??…hmm det beror val pa vilket satt man ar snobbig…det kan definitivt vara fel att vara snobbig, det vet alla som haft att gora med vissa engelska element…men det kan vara ratt behagligt om det visar sig pa “ratt”satt i kladsel eller intressen tex…..I Sverige har vi aldrig etablerat en ‘gentlemanna-klass” vilket man har i England och det ar forbaskat trist….Jag sade en gang till Charles, (minns inte hans efternamn han var en av de forsta som hade en Jag E-type i Sverige samt var en kand motor journalist), som hade tarmvred vid det tillfallet
  (och han var verkligen en “gentleman”) att han borde forsta att “en gentleman som forsoker sig pa konststycket att leva i Sverige borde fa tarmvred”…..det tyckte jag var kvickt och det tyckte Charlie oxa..:)
  Som jag sagt tidigare har Drottningen utvecklat gramus syndrom i Sverige
  vilket ar nara nog tragiskt..kolla in har fran fastmans soffan och jfr dagens:
  http://www.youtube.com/watch?v=yoJMu6R9NOo


 11. Kristine fra Oslo skriver: 19 juli, 2009

  Her kommer nye bilder på de norske “uoppdragne” kongebarna. De blir blendet av sollyset på Risørflekken (en kalket flekk på svabergene rundt sørlandsbyen Risør). Siste replikk er Ingrids: Jeg skulle ha tatt med solbriller.

  http://www.kjendis.no/2009/07/19/kjendis/kronprins_haakon/innenriks/kronprinsesse_mette-marit/kongelig/7264978/


 12. Martin skriver: 19 juli, 2009

  a sa vill jkag ge er alla en frisk flakt fran Sverige och da skall det talas “sydlandska” givetvis:..”pappa e best”….
  http://sydsvenskan.se:80/webbtv/article507011/Traktorer-pa-tva-hjul.html


 13. Martin skriver: 19 juli, 2009

  fina bilder Kristine..men Kronprinsen behover stracka pa ryggen…
  Grattis pa 36 arsdagen fran broderlandet…!!!


 14. Kristine fra Oslo skriver: 19 juli, 2009

  Takk for dine bilder. Det er mye glede i verden også heldigvis. Vi får nyte og sette pris på livet mens vi har det.


 15. signesigne skriver: 19 juli, 2009

  Kristine fra Oslo
  Jättefina bilder på de norska kungabarnen

  Martin
  Här gick det undan med traktorerna.Tur jag bott i Skåne men det måste varit svårt för de som kommer uppifrån landet att fatta skånskan..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar