Kate Middleton har åkt på semester - utan prinsen

Kate Middleton har åkt på semester - utan prinsen

Prins William sliter hårt med sin helikopterutbildning. Och vad gör då Kate Middleton? Jo, hon drar till semesterön Mustique.

Ingen rast och ingen ro! För den som vill bli helikopterpilot är det bara att glömma semester. Prins William hade sett fram emot att få slappa ett par veckor på paradisön Mustique tillsammans med flickvännen Kate Middleton och hennes familj. Men det blir inget av med det.

Plikten kallar och istället för att styra kosan mot turkosblått vatten och vajande palmer ska prins William infinna sig i walesiska Anglesey. Där får han finna sig i att bunkra ihop sig med de övriga eleverna på helikopterutbildningen istället för att njuta av flickvännens sällskap. Men William sägs inte hänga läpp över att han får stå över Mustique-trippen den här gången.

Kate umgås med sin familj

– Han ska genomgå en viktig del av sin utbildning och han ser fram emot det oerhört mycket, säger en av prinsens bekanta till brittiska Daily Mail.

Och Kate får i sin tur hålla till godo med familjen bland sanddynerna. Men det dyker säkert upp andra celebriteter. Mustique är en stor favorit för många megastjärnor och såväl Mick Jagger och David Bowie som Elton John brukar dyka upp här. Och den som kan sin kungliga historia minns säkert att prinsessan Margaret älskade att vistas här.

Men trots allt fortsätter förlovningsryktena att cirkulera kring paret. Kate sägs ha blivit inbjuden på lunch hos drottningen på Balmoral i augusti. Och det är ju ett väldigt bra tecken på att något är på gång.

 

Foto: TT