Kate Middleton har fått en egen mentor

Fler detaljer börjar bli kända om bröllopet mellan Kate och William. Kate har redan fått sin egen mentor och hon ska lägga brudbuketten på en grav i Westminster Abbey efter vigseln.

Kate Middleton har nu fått en egen mentor utsedd av hovet. Och det blir det mycket erfarne diplomaten Sir David Manning, tidigare brittisk ambassadör i USA. Han har tidigare arbetat med prins William och gett honom hjälp under hans representationsresor till bland annat Australien. Nu kommer Manning att kunna hjälpa dem bägge under deras kommande utlandsresor efter bröllopet i april.

Två brudklänningar

Det har också blivit känt att Kate Middleton kommer lägga ner sin brudbukett vid den Okända soldatens grav i London efter vigseln. En tradition som startades av drottningmodern när hon gifte sig med kung George VI år 1923. Sedan dess har både drottning Elizabeth och prinsessan Diana gjort samma sak. Det ryktas också om art Kate kommer bära två olika brudklänningar under bröllopet, en för vigseln i kyrkan på förmiddagen och en för festen senare på kvällen.

Barndoms somrar

Fler rykten. Det sägs att prins William och Kate inte heller kommer resa iväg på en superlyxig bröllopsresa. Mycket på grund av det ekonomiska läget i världen, men också på grund av annat – som parets säkerhet i dessa terror-tider. Dessutom sägs det att prins William gärna vill återuppleva sin barndoms somrar med familjen på Scillyöarna. Ni ser här prinsessan Dina och prins Charles – med William i barnsadeln – cykla runt där en sommar på 80-talet. Så en av de troliga destinationerna för bröllopsresan är nu denna idylliska ö sydväst utanför den brittiska kusten.

Av Agneta Nisbeth

Foto. Stella Pictures

Läs även:

Spekulationerna fortsätter  – vad kommer de bära på bröllopet?››

Några har redan tackat ja till Williams och Kates bröllop››

Kate Middleton slutar jobba i familjeföretaget››

Kate och William: Vi vill inte ha några bröllopspresenter››