Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate Middleton tillbringade helgen med sin familj

27 dec, 2010, 08:21 
Agneta Nisbeth
Annons

Kate Middleton var detta år inte med under det kungliga julfirandet på Sandringham, hon tillbringade istället helgen med sin mamma och pappa.

Kate Middleton fick detta år chansen att fira en stillsam jul hemma med sina bägge föräldrar, ni ser henne på bilden i en bil som tog henne till familjen Middletons hem i Berkshire. Där kunde hon i stillhet njuta av att vara tillsammans med sin mamma Carole, pappa Michael, syster Phillipa och bror James.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungligt julfirande

Detta var säkert sista gången som hon kan fira en någorlunda “vanlig” jul, för efter bröllopet nästa år väntar de traditionella kungliga julfirandet med drottning Elizabeth på Sandringham. Prins William fick inte heller fira jul vare sig med sin fästmö eller familj eftersom han arbetar under julen. Prinsen har nämligen jour som helikopterpilot i RAF Valley i Anglesey.

Av Agneta Nisbeth

foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons