Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate Middleton vårdas på sjukhus – nya läskiga detaljer inifrån

27 jan, 2024, 10:00 
Pernilla Albinsson
Den tidigare patienten berättar om vad prinsessan Kate kan förvänta sig efter sin operation.
Annons

Det var förra veckan som Kensington Palace meddelade att prinsessan Kate hade genomgått en planerad magoperation. Nu återhämtar sig Kate på det prestigefyllda sjukhuset The London Clinic.

Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opereradBrand logo
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opererad

En tidigare patient som genomgick samma typ av operation på samma sjukhus ett år tidigare säger att prinsessan är i goda händer.

– Jag hade en väldigt bra upplevelse. Jag tror att upplevelsen domineras av hur bra operationen går, och de bästa kirurgerna är associerade med The London Clinic, sa den tidigare patienten till People.

Hyllar sjukhusets service

Sjukhuset är det största privata sjukhuset i Storbritannien och har ett enormt och omfattande vårdteam.

– Sjuksköterskorna är otroliga, väldigt uppmärksamma på dina behov. Sjukhuset är bra bemannat och alla verkar väldigt kunniga och omtänksamma. När det kommer till en magoperation behöver du väldigt mycket tålamod, det är lite läskigt till en början, säger han.

Annons

Servicen på sjukhuset var utomordentlig och särskilt minnesvärd var maten.

– Maten är a la carte. Jag var på en strikt diet efter operationen men mina besökare kunde beställa vad de ville från menyn som fanns. Allt är bra tillagat och serveras i tid, säger den tidigare patienten.

Vakter som står utanför sjukhuset där Kate Middleton ligger
Utanför The London Clinic där prinsessan Kate ska vila ett par dagar till.

Kommer vara borta ett tag

Den tidigare patienten säger att han upplevde sin återhämtning som långsam. Trots att han haft bra hälsa innan, hade han flera veckor efter operationen känt sig utmattad efter minsta lilla promenad.

– Jag var ganska vältränad och aktiv innan operationen, men det tog flera månader innan jag kunde simma eller gå på en ordentlig promenad, säger han.

Källor inom hovet har berättat för People att Kate mår bra efter sin operation. Men baserat på rekommendationer från läkare kommer hon troligtvis stå över officiella uppdrag till efter påsk.

Prins William sågs lämna sjukhuset efter ett besök på torsdagen förra veckan. Även han förväntas skjuta upp ett antal uppdrag för att stötta hans familj under tiden för Kates återhämtning.

Foto: TT.

Annons