Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate Middletons allra sista shoppingdag

21 apr, 2011, 09:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Under onsdagen kunde förvånade Londonbor se hur den blivande prinsessan Catherine “Kate Middleton” ägnade sig åt lite sista minuten-shopping på stan.

Annons

Om en dryg vecka kommer Catherine “Kate” Middleton att gifta sig med prins William. Det innebär att hon knappast kommer att kunna ge sig ut för en liten shoppingrunda på stan när hon känner för det, precis som vi alla andra. Utan att ständigt vara bevakad av både allmänhet och livvakter.

Svart klänning

Kanske var det därför den blivande bruden passade på att handla det hon behöver innan bröllopet i affären Peter Jones på Kings road i centrala London under onsdagen. Hon log mot fotograferna när hon lämnade affären med påsar i händerna.

Lunch hos drottningen

Törs vi gissa på att Kates snygga svarta klänning kommer sälja slut inom någon dag? Vi kan också berätta att drottning Elizabeth hade Kates föräldrar Michael och Carole Middleton över på en lunch häromdagen på Windsor Castle.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons