Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate Middletons olämpliga beteende på Wimbledon - bilderna visar allt

07 jul, 2022, 09:00 
AvElham Mohamed
Kate Middleton

Kate Middleton och maken prins William gjorde sin Wimbledon-debut för året. Från turneringen avslöjar bilder hertiginnans ovanliga beteende.

Annons
William & Kate dansar loss i BelizeBrand logo
William & Kate dansar loss i Belize

Kate Middleton och prins William gjorde under Tisdagen en efterlängtad come-back till en av deras sommar-nöjen, nämligen Wimbledon!

Kate som bar en blå klänning såg som vanligt elegant ut. Klädvalet var dessutom klimatsmart då klänningen från Alessandra Rich är återvunnen!

Kate Middleton och prins William på Wimbledon
Hertigparet var minst sagt insatta i matchen där Novak Djokovic spelade.

Hertiginnan har redan innan hon träffade prins William varit intresserad av tennis. Tillsammans med familjen har hon dessutom varit på plats på Wimbledon tidigare.

Annons

Kates ovanliga beteende

Väl inne på Wimbledon fanns även Kates föräldrar, Carole och Michael Middleton, på plats. Trots att de inte satt bredvid varandra hade alla platser i den kungliga boxen.

Att hertiginnan står föräldrarna väldigt nära är känt sedan tidigare. Ett bevis på det starka bandet var när Kate och William år 2016 valde att skippa julfirandet med den kungafamiljen för att istället närvara på en gudstjänst med hertiginnans föräldrar och syskon.

Väl på plats i Wimbledon såg hertiginnan till att hälsa ordentligt, även om det blev på avstånd. Kate vinkade till föräldrarna och skickade även en slängkyss!

Kate Middleton hälsar på Carole Middleton och Michael Middleton
Kate Middletons ovanliga beteende på Wimledon.

Foto: TT

Annons