Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och Mary packade lådor i Köpenhamn

02 nov, 2011, 17:42 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins William och hans Kate samt kronprinsessan Mary och kronprins Frederik kom i var sin bil som parkerade precis utanför UNICEFs stora lager i Köpenhamn.

Annons

Kungligheterna kom åkande i en bilkortege bestående av sju bilar och medföljande poliseskorter. 150 fotografer fanns på plats för att bevaka det hela och det blev lite ivrigt ett tag, men kungligheterna såg ut att ha varit med förr.

Röd kappa

Vant klev prins William och hans Kate – läckert klädd i en röd kappa – ur bilen för att gå in i det stora lager som UNICEF har i Köpenhamn.

Packa lådor

Där satte de fyra igång med att packa olika typer av förnödenheter i lådor som sedan ska skippas ut till Afrika med flygplan. Men först fick en rundvandring i det stora lagret, UNICEF Supply center.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Läs även:


Annons