Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och Sophie jobbade ihop – se bilderna

22 feb, 2018, 20:00 
Agneta Nisbeth
Det är sällan vi ser Kate arbeta med de övriga kvinnorna i den brittiska kungafamiljen. Därför njuter vi extra när det nu hände under modeveckan i London.
Annons

Under måndagskvällen kom både prins Williams hustru Kate och prins Edwards maka Sophie till Buckingham Palace för mode-evenemanget Commonwealth Fashion exchange. Här möttes designers, hantverkare och tillverkare av olika slag inom modeindustrin, från 53 olika länder.

Kate bar inte grönt denna dag, som hon gjorde på Bafta-galan i helgen, utan en svart/vit-mönstrad klänning från favoriten Erdem. Sophie var lika elegant hon, i en svart klänning från Burberry.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kate i samtal med Stella McCartney och Anna Wintour.

Annons

Här fick de bägge kungligheterna också chansen att träffa några kända designers, som Stella McCartney och Bibi Russell men också kända fashionistas som Livia Firth och Anna Wintour. Men också att se på spännande modekreationer av olika slag.

Grevinnan Sophie ses här med modellen Adwoah Amoah och modeexperten Caroline Rush.

Foto: Stella Pictures

Annons