Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och syrran på tennismatch i helgen

09 jul, 2012, 09:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Både Kate och systern Pippa Middleton satt i publiken när det var dags för finalspel i Wimbledon mellan Andy Murray och Rodger Federer.

Annons

Den tennisintresserade Kate tog med sig systern Pippa Middleton till den spännande tennisfinalen mellan Andy Murray och Roger Federer under helgen. En final som för övrigt vanns av Federer.

Kom med syrran

Häromdagen hade vi ju sett henne på en annan match under spelen i Wimbledon, då tillsammans med maken prins William. Men hade uppenbarligen annat för sig denna dag och det fick bli syrran istället som följde med.

I benvitt

Enligt Daily Mail bar Kate en benvit outfit från Joseph som hon också burit tidigare – under resan till USA. På en annan läktarplats hittade vi också David och Victoria Beckham som ni ser på bilden här nedan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons