Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kate och William hade kul med Zara och Mike

Under fredagskvällen bjöds det in till cocktailparty ombord på skeppet Britannia. Zara Phillips och Mike Tindall strålade när de hälsade gästerna välkomna, däribland Kate och William.

Det såg onekligen ut som både prins William och hans hustru Catherine hade en trevlig kväll tillsammans ombord på skeppet Britannia där ett cocktailparty hölls dagen innan bröllopet mellan prinsessan Annes dotter Zara Phillips och hennes fästman Mike Tindall.

Nästan alla var där

Cocktailpartyt som blev en helt privat tillställning med så gott som alla medlemmar av den brittiska kungafamiljen, såg ut att ha varit en riktig succé. Alla verkade ha haft en trevlig kväll och såg glada ut när de lämnade skeppet. På bilden här ovan ser vi ju prinsessan Eugenie i rött.

Men de som fick allra mest uppmärksamhet, förutom det blivande brudparet, var givetvis prins William och hans Kate som för dagen åter använde sin snygga gröna klänning hon bar under resan i USA.

Blivande bruden

Den blivande bruden Zara Phillips bar en läcker silkesklänning i vit och olika nyanser av blått från det amerikanska designerföretaget Alice and Olivia berättar tidningen Daily Mail. Hon såg också ut att trivas och inte verkade hon heller det minsta nervös inför den stora dagen då hon äntligen får sin älskade Mike till äkta make.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Genrepet gick bra – idag väntar bröllop››

Zara och Mike Vi är som eld och vatten››

Alla undrar – kommer Harry ensam till bröllopet?››

Zara Phillips halvsyster inte bjuden till bröllopet››