Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och William har fullt upp just nu

31 jul, 2012, 09:51 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins William och hans maka Kate har verkligen fullt upp just nu med både OS och andra uppdrag. Här på bilden ser vi Kate och David Cameron på en mottagning i London.

Under måndagskvällen kom Kate till Royal Academy of Arts i London för att gästa en mottagning för UKs Creative Industries.

Kate bar – enligt tidningen Daily Mail – en klänning från den Serbien-födda designern Roksanda Ilincic.

Annons

I knut

Kate – som denna kväll bar håret i knut – välkomnades till mottagningen av David Cameron och den brittiske premiärministern häll sedan ett kort tal där han bland annat pratade om ett möte med prins William.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Under kvällen bar Kate sina nya örhängen från  Kiki McDonough som hon även bar under OS-invigningen för några dagar sedan.

Tittat på OS

Tidigare hade hon och maken prins William tittat på OS-tävlingar, som här på bilden ses de titta på hästtävlingarna med Zara Phillips på Greenwich Park. Då var hon klädd i betydligt mer sportiga kläder.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons