Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och William har lämnat Kensington Palace

24 jul, 2013, 15:03 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons

Tronföljaren ute på stan igen – nu har prins William och Catherine lämnat Kensington Palace i bil.

Det händer saker och ting i London just nu. Det har bara gått två dagar sedan Kate blev mamma för första gången, men inte ligger hon och vilar med sin baby inte.

Bara för några timmar sedan – klockan 13.00 – sågs familjen lämna hemmet i Kensington Palace i bil. Enligt Mailonline såg William och Kate strålande glada ut. Troligtvis har de åkt till Kates föräldrar i Buckleberry.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Syskonen har hälsat på

Paret åkte efter det att drottningen varit på besök för att se den lilla nykomlingen. Elizabeth II var på Kensington i en halvtimme och reser på fredag till Balmoral för sin sommarsemester.

Annons

(Prins Harry har sett sin brorson. Bilden är från ett tidigare tillfälle.)

Även prins Harry och Kates syskon – James Middleton, Pippa Middleton och hennes pojkvän Nico Jackson har sett prinsen. De sägs ha varit hos Kate och William i går kväll.

Läs mer här:

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons