Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och William kommer snart träffa lillprinsen av Bhutan

29 feb, 2016, 08:06 
Agneta Nisbeth
Annons
kungen-av-Bhutan

Det kommer bli en spännande resa för Kate och prins William. I april hälsar de på hos kung Jigme Khesar Namgyel Wangchuck av Bhutan och hans hustru Jetsun Pema och deras lille son.

– Hertigparet har hört mycket fint om det vackra landet och ser fram emot att besöka det och lära känna dess folk, berättar det brittiska hovet.

kate-william-ste

Det brittiska hovet skriver nu mer om Kate och Williams Asien-resa. Paret ska inte bara besöka Bhutan utan också ta en tur i Indien. Den 16 april ska Kate och William följa i prinsessan Dianas fotspår och besöka Taj Mahal. Diana besökte den berömda platsen 1992.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Harry ska å sin sida resa iväg till Nepal för att se hur landet klarat av den svåra jordbävningen. Han reser den 20 mars och stannar till den 23 mars berättar hovet.

Foto: Facebook/Kungen av Bhutan och Stella Pictures

Annons