Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och William mötte avklädda invånare på Salomonöarna

18 sep, 2012, 08:22 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Under måndagen besökte prins William och hans Kate en kulturby under sin resa till Salomonöarna. Där mötte de bland annat dessa något avklädda invånare.

Prins William och Kate reser nu runt bland Salomonöarna och de har bland annat stannat till på ön Guadalcanal. Det blev möten både med lokala politiker och med några av ortsinnevånarna som glatt visade upp olika lokala traditioner från de nio provinserna.

Annons

Avklädda

Några av lokalbefolkningen – som alla deltog i The Pacific Festival of the Arts – bar inte heller så mycket kläder, som framgår av några av bilderna här i artikeln.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kate – som för dagen var klädd i en härligt gul klänning från Jaeger – tog sig tid att prata med alla som ville, skriver tidningen Daily Mail.
Läs mer om den gula klänningen på Johannas Kungliga modeblogg här››.

Blomkrans i håret

Det brittiska kungligheterna besökte också en mottagning i Leaf House vid Commonwealth Youth South Pacific Centre på en av Salomonöarna. Kate fick då en vacker krans med blommor i håret, bestående av bland annat orkidéer och frangipani.

Annons

Som ni ser så regnade det en del under denna dag och paraplyerna kom fram igen.

Både Kate och William tog sig tid att lyssna på vad folk hade att berätta och svarade vänligt på frågor.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures .

Läs även:

 

Annons