Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate och William på genrep i Westminster Abbey

28 apr, 2011, 10:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Under onsdagen var både prins William och Kate Middleton i Westminster Abbey för sista gången innan bröllopet.

Nu är det strax dags för årets begivenhet – bröllopet mellan prins William och Catherine “Kate” Middleton. Och i onsdags gick paret in i Westminster Abbesy för sista gången innan bröllopet för ett genrep – allt måste ju klaffa perfekt på den stora dagen.

Kom i var sin bil

Prins William och Kate Middleton kom i var sin bil – åtföljda av livvakter – men möttes upp i den pampiga kyrkan som redan börjat dekoreras, bland annat med stora grönskande träd.

Annons

Prins Harry

Under genrepet fanns även brudgummens bror prins Harry på plats, men så är det ju också han som är bestman på bröllopet. En till som anlände till kyrkan var brudens mor Carole Middleton. Kate och William kommer som sig bör att tillbringa natten innan vigseln på var sitt håll, så nästa gång William ser sin älskade Catherine är just i kyrkan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons