Kate och Zara visade upp sina babymagar under påskhelgen

Kate och Zara visade upp sina babymagar under påskhelgen

Under påskhelgen kom nästan hela den brittiska kungafamiljen till Windsor Caste för att gå på påskmassa tillsammans med drottning Elizabeth. Men det var några som saknades.

Drottning Elizabeth fick med sig nästan hela familjen till påskmässan i St Georges Chapel vid Windsor Castle. Men varken prins Harry eller Meghan Markle fanns på plats. Det sägs att paret åkt iväg på en resa under påskhelgen.

Men prins William och hertiginnan Catherine kom i varje fall, även om de anlände väldigt sent, närmare bestämt sist av alla. Till och med efter drottning Elizabeth, något som inte precis följer det kungliga protokollet. Men Kate och William hade fastnat i en bilkö. Det var nämligen tät trafik under påskhelgen, dessutom kom de ända från Kates föräldrar hemma i Bucklebury där de tillbringat några av sina lediga dagar.

Läs mer: Ett år efter terrorattacken på Drottninggatan – så hedrar kungafamiljen offren

Det var många glada skratt under dagen och några mer eller mindre tjusiga hattar på damerna.

Inte heller prins Philip var med under gudstjänsten, han har som bekant haft problem med sin ena höft så drottning Elizabeth, för dagen klädd i lila, kom ensam. Prins Philip ska opereras under onsdagen, så vi får hålla tummarna att allt går bra.

Läs mer: Prins Philip till sjukhus – opereras under dagen

Däremot fanns både prins Edward och hertiginnan Sophie med sin familj, så även prins Andrew och hans flickor, prinsessan Beatrice och prinsessan Eugenie med sin fästman Jack Brooksbank.

Prinsessan Anne kom med maken Tim samt sina bägge barn, Zara Phillips Tindall samt Peter Phillips och makan Autumn.

Brittisk press spekulerar nu i vem som får en flicka och vem som får en pojke genom att titta på Kate och Zara Phillips Tindalls babymagar. Bägge två väntar ju barn inom kort, Kate sitt och prins Williams ska få sitt tredje och Zara sitt andra barn med maken Mike Tindall.

Tidningen Daily Mail menar att det ser ut som Kate får en pojke till med sin mer runda mage och att Zara – som har en bredare babybula – verkar få ytterligare en flicka.

Läs mer: Kate och William visar kärleken öppet – se härliga bilderna

Drottningen fick en bukett som matchade perfekt till hennes lila outfit.

Ytterligare två som saknades var prins Charles och Camilla som just nu befinner sig i Brisbane i Australien.

Se en film från dagen här!

Videon kunde inte hittas

Foto: IBL