Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kate öppnar upp om det allvarliga tillståndet – haft stor påverkan

04 jul, 2024, 16:00 
Albin Bramstedt
Prins William och Kate.
Prins William och Kate har ett svårt år bakom sig.Shutterstock Editorial
Nu kommer det fram nya uppgifter om situationen – som ingen ville skulle hända.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Det är en mardröm som aldrig tycks ha något slut. Ända sedan den där videon, där Kate berättar om sin hemska cancer, har hela världen hållit andan och bett för att den brittiska prinsessan ska få bli frisk.

Men trots att situationen varit oviss har Kate synts till med den brittiska kungafamiljen när de varit ute på sina kungliga uppdrag. Trots att hon varit med få gånger så har det varit skönt att se henne orka delta.

Brittiska kungafamiljen.
Hela familjen, inklusive Kate, var samlad under "Trooping of the Colour" i mitten av juni.2024 i-Images

Samtidigt som Kate Middleton kämpar mot sin cancer händer såklart andra hemskheter ute i världen. Skeenden som inte ens den brittiska kungafamiljen kan påverka.

Annons

Nu öppnar prins William och prinsessan Kate upp om den senaste tragedin – som de själva försöker jobba emot.

Står för stora donationer

Det pågår just nu stora hjälpinsatser efter orkanen Beryl som har slagit hårt mot flera karibiska länder, inklusive Grenada, Trinidad och Tobago samt Venezuela.

Nyheten har påverkat prinsen och prinsessan av Wales, vilket fått dem att ta beslutet om att ge privata donationer till dessa hjälpinsatser.

Prins William.
Prins William var nyligen på Englands EM-match i fotboll mot Danmark.KIRILL KUDRYAVTSEV

Enligt Hello magazine kommer William och Kate att donera privat till hjälpinsatserna. Orkanen, som klassas som en kategori fem, har nyligen slagit mot Jamaica, där kungaparet befann sig 2022.

Annons

Reuters har rapporterat att minst tio personer dött i Karibien till följd av orkanen och att flera av turistparadisen just nu är i beredskap utifall orkanen skulle nå deras område.

Dödssiffran högre i norra Sydamerika

Men katastrofen har varit ännu värre i Sydamerika. Grenada, Trinidad och Tobago samt Venezuela, som ligger på Sydamerikas norra kust, har tillsammans minst 16 dödsfall till följd av stormen, enligt Hello magazine.

Det uppskattas att den totala skadan hittills är över en miljard dollar. Så William och Kates pengar kommer garanterat till användning i denna hemska tragedi.

Vi får hålla tummarna för att stormen lägger sig så att all hjälp kan nå de drabbade människorna.

Annons