Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate på benen igen - men hur mår hon egentligen?

21 okt, 2014, 08:06 
Agneta Nisbeth
Annons
kate-william-george-ste

Hon har varit sängliggande i över sex veckor. Hertiginnan är på benen igen, men hur mår Kate egentligen?

Med ett leende på läpparna lämnade prins William och hans Kate en privat klinik i London på kvällen den 15 oktober. Regnet öste ner och det hade börjat skymma, men trots det syntes det tydligt hur oerhört glada och lyckliga de unga tu var. De log stort. Och kanske är det inte så konstigt. Enligt tidningen Daily News hade paret nämligen varit på sitt första ultraljud, för att se sin nya lilla son – eller dotter, för allra första gången. Det har nu gått sex veckor sedan det brittiska hovet kom med den glada nyheten att prins William och hertiginnan Catherine skulle bli föräldrar igen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kate-william-ste-1

Paret var förstås överlyckliga att de skulle få ett nytt litet tillskott, och att prins George, 1, skulle bli storebror. Men lyckan grusades över att Kate, än en gång, precis som då hon väntade George, hade drabbats av svårt graviditetsillamående. Ända sedan beskedet om att Kate väntar barn igen har hon varit sängliggande, och vårdats i hemmet av läkare. Hon har fått ställa in programpunkt efter programpunkt. Kate har helt enkelt mått så dåligt att hon inte klarat av att sköta sina kungliga plikter. Men nu är hon alltså åter på benen.

kate-george-ste

De nya bilderna – som bland annat publicerats på sajten Daily News – visar en leende hertiginna. Men hur mår hon egentligen, och hur mycket kommer hon att orka framöver? Hon tycks, av förklarliga skäl, ha magrat. Kate är schemalagd för sin första aktivitet på länge senare i dag, ett möte med Singapores president, men många tror att hon kommer att tvingas ställa in också detta framträdande. I går meddelade det brittiska hovet att Kate och Williams kommande baby väntas födas i april. Frågan är: kommer Kate att må dåligt ända tills dess?

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons