Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate på ensamt uppdrag medan maken är på Falklandsöarna

09 feb, 2012, 13:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Williams hustru Kate sågs under onsdagskvällen ute på ensamt uppdrag i London, allt medan maken är kvar på Falklandsöarna.

Annons

Kate fick under onsdagskvällen en privat visning av konstutställningen Lucien Freud Exhibition på National Portrait Gallery i London. Det var också hennes allra första kungliga uppdrag på egen hand, sedan hon gifte sig med prins William.

Klädd i tweed

Kate var som vanligt elegant klädd i en grå tweed-outfit som Daily Mail menar kommer från Jesire, skorna kommer från Jimmy Choo. På armen glittrade ett diamantarmband.

Helikopterpiloten Prins William befinner sig som vi tidigare berättat om på Falklandsöarna – ett besök som väckt en del vrede i Argentina.

Annons

Sex veckor

Det är tänkt att han ska stanna där i sex veckor. Under den tiden kommer Kate arbeta på egen hand, bland annat ska hon nästa vecka besöka en alkoholfri bar med gruppen Action on Addiction.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

En närbild på hennes diamantarmband, lilla väska och vackra ring.

Här ser vi en bild på prins William som nu är på Falklandsöarna.

Annons