Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate på uppdrag i hästsvans och prickig klänning

11 mar, 2015, 13:40 
Agneta Nisbeth
Annons
kate-1-ste

Kate kom idag till Margate, klädd i en “gammal” favorit, den dalmatiner-prickiga klänningen som hon burit vid ett fartygsdop i Southampton 2013.

I morgon väntar ett nytt uppdrag på inspelningen av serien Downton Abbey men idag såg vi Kate besöka Margate. Kate bar en klänning med dalmatinermönster från Hobbs och håret uppsatt i en hästsvans när hon kom till Margate under onsdagen för två olika uppdrag. Första stoppet under resan var på konstgalleriet Turner Contemporary och utställningen Self: Image and Identity.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kate-kate-ste

Kate döpte ett skepp i Southampton i i juni 2013, då gravid med prins George, klädd i samma klänning hon bar idag. Bilden till vänster är från dagen, den till höger då Kate bar hatt är från två år tillbaka.

Annons
kate-ste

På eftermiddagen bar det av till Resort Studios som har sin bas i Cliftonville, här fick hon titta på än mer konst och möta konstnärerna från trakten.

kate-2-ste

Kate är nu inne på sina sista uppdrag innan hon går på mammaledighet. Babyn är väntad i mitten av april.

kate-ibl

Här ser vi henne under ett besök på Turner Contemporary där hon fick prata lite mer barn från Turner Contemporary som lär sig skapa egen konst.

Annons

När en kvinna frågade Kate hur hon kunde vara så pigg och energisk så svarade Kate:

– Ja det händer att jag glömmer bort jag faktiskt är gravid!

kate-ste-1

Kate ses här samtala med artisten Heidi Plant som också är gravid, så samtalsämnet var liksom givet…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och IBL

Se en film här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Q9TRf46qZJc

Annons