Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kate så mager att hon riskerar tappa förlovningsringen

15 apr, 2011, 13:21 
Agneta Nisbeth
Annons

Kate Middleton har nu tappat så mycket i vikt att förlovningsringen håller på att glida av fingret. Har hon också drabbats av “prinsess-sjukan”?

Brittiska tidningar uppger att prins Williams blivande hustru Catherine “Kate” Middleton nu har tvingats göra den kända förlovningsringen kraftigare på insidan för att inte riskera att tappa den. Hon har nämligen gått ner rejält i vikt den senaste tiden. Bröllopsnerverna har väl satt in, eller så är det kanske den så kallade “prinsess-sjukan” som drabbat Kate?

Ingen ring

Det vill säga den “sjukdom” som gör att till synes friska och normalviktiga kvinnor blir smala som stickor så fort de har gift sig med en prins eller kunglighet. Och apropå ringar, det har nu framkommit att prins William inte planerar att bära sin vigselring efter bröllopet. Men så har han ju inga andra smycken eller ringar på sig nu heller.

–  Paret har kommit överens om detta och prinsen är ju ingen “smyckesperson”, säger en källa till tidningen Daily Mail.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Annons