Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate skadad – lekte med barnen i hemmet

14 sep, 2023, 05:00 

Kate kan inte dölja problemet.

Annons

Kate tar sina kungliga uppdrag på allvar och reser världen över för att representera det brittiska kungahuset. Ofta gör hon det med ett leende på läpparna och glatt vinkande med händerna.

7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Men hon är också en dedikerad mamma, som gärna tillbringar tid med barnen prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis och hittar på diverse familjära aktiviteter.

Dessvärre har lekstunden med barnen nu lett till en skada. När Kate hoppade studsmatta så skedde en olycka som gör att hon nu tvingas gå runt med lindade fingrar på höger hand.

Annons
Prinsessan Kate
Kate har skadat sig efter en olycka på studsmattan.

Kate berättar om skadan

I samband med ett besök på fängelset HMP High Down i Sutton, Surrey, mötte hon pressen och fick då frågor om varför hon vandrade runt med ett bandage runt fingrarna.

Det var också då som hon berättade om leken på studsmattan som slutade helt hopplöst och ådrog sig en skada som hon i efterhand beskriver som ”en liten skada, och inget seriöst”.

”Alltid varit fysiskt aktiva”

Ironiskt nog kommer Kates skada bara några dagar efter att hon avslöjat att hon och hela familjen har gediget intresse för sport, att hela familjen är väldigt aktiva av sig och gillar att tävla.

Annons

– Så vitt jag kan minnas har vi alltid varit fysiskt aktiva och vi använde våra kroppar, vare sig det var promenader vid de skotska sjöarna eller simning i tidig ålder, säger prinsessan Kate i podcasten The Good, The Bad, And the Rugby.

– Mina föräldrar har alltid sagt åt oss att röra på oss och vara sportiga.

Kate
Kates fingrar.

Foto: TT

Annons