Kate skäller ut sonen George! Händelsen har väckt reaktioner

Kate skällde ut George.

Bilderna på när Kate skäller ut George har väckt reaktioner.
Slå på ljud

Prins George fick sig en riktig utskällning vid moster Pippas bröllop 2017. Mamma Kate böjde sig över prinsen och höjde ett varningens finger.

Enligt brittiska medier var bakgrunden till avhyvlingen att George busat under ceremonin och trampat på Pippas brudsläp. Klänningen var värd över 450 000 kronor och Kate var inte road över upptåget.

Efteråt skällde hon på George, som ska ha blivit ledsen. Då mjuknade Kate och tröstade honom.

Georges bröllopsfasoner har jämförts med pappa Williams beteende under bröllopet mellan prins Andrew och Sarah Ferguson 1986. Den då fyraårige prinsen gjorde miner åt brudtärnorna.

Har slutat skälla på barnen

Prins William och Kate verkar ha ändrat strategi i sin barnuppfostran sedan 2017. Nyligen berättade en källa nära familjen för tidningen The Sun att skrik och bråk inte tolereras i hemmet.

– Att skrika är “off limits” för barnen, och om det uppstår en skrikig situation så tar föräldrarna hand om det genom att barnet förs bort från platsen, säger källan, och fortsätter:

– De jobbar inte med skamvrån, utan de har en “prat-soffa”. Om ett av barnen har varit olydigt så leder de bort denne från platsen där bråket uppstod, och så pratar de lugnt med barnet, vare sig det är Kate eller William som tar hand om situationen. Saker förklaras och konsekvenser tydliggörs, men de skriker aldrig åt barnen.

Men bråk uppstår såklart ändå ibland – till exempel vid middagsbordet, har William tidigare berättat:

– Det beror på vad som står på bordet. Om föräldrarna serverar någonting som barnen älskar, så går middagsstunden som på räls. Men om du serverar någonting som de inte vill ha att göra med, då är det en helt annan historia.

Foto: TT