Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se nya bilderna på Kate och Pippa Middleton

08 jan, 2018, 12:00 
Agneta Nisbeth
Kate och Will gick på gudstjänst i Sandringham. Precis som drottningen – och Pippa Middleton.
Annons

Det var många medlemmar av den brittiska kungafamiljen som kom till kyrkan i Sandringham för en söndagsgudstjänst. Förutom drottning Elizabeth själv och maken prins Philip såg vi även prins William med sin gravida maka Kate.

Men här fanns även Kates syster Pippa Middleton som kom hand i hand med maken James Matthews på väg till kyrkan St Mary Magdalene.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottning Elizabeth på väg in i sin väntande bil, hon var som vanligt klädd i en glatt uppmuntrande färg på sin outfit, det blev rosa denna dag. Hon åkte dock iväg i ensamt majestät, maken prins Philip reste istället med prins William och Kate.

Annons

Det gick inte att undgå att se hur babymagen växt på Kate, som bar en dubbelknäppt kappa från Moloh.

Ett par som dock inte närvarade under dagen var prins Harry och fästmön Meghan Markle. De hade uppenbarligen andra saker för sig, kanske var de i full färd med bröllopsplaneringen.

Foto: IBL

Annons