Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kate tog syster Pippa på hemlig möhippa

04 apr, 2017, 09:00 
Margareta
Nu avslöjas detaljerna.
Annons

I maj går den kungliga systern Pippa från förlovad till fru. Att hon skulle få en möhippa anordnad av nära vänner och hennes älskade syster hertiginnan Catherine var självklart, men ingen visste när den stora dagen skulle ske. Fram tills nu!

Tidningen The Sun avslöjar nämligen att gänget var på möhippa under samma helg som prins William var på killresa i Verbier. Tidningen har dessutom bilder på Kate och Pippa i backen från helgen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pippa ska ha kidnappats till den franska skidorten Meribel. Ett tight gäng tjejer ska sedan ha checkat in i en privat lyxstuga med egen kock och hushållerskor, allt för att få en lyxig helg tillsammans. Både Pippa och Kate är vana skidåkare och älskar aktiva semestrar bland alptopparna.

Pippa Middleton gifter sig den 20 maj med James Matthews.

Foto IBL

 

Annons