Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kate ute på ett nytt uppdrag - snart väntar mammaledighet

13 jun, 2013, 14:32 
Agneta Nisbeth
Annons

Under torsdagen kunde man se Kate döpa ett nytt fartyg under stor pompa och ståt – Royal Princess.

Annons

Hertiginnan av Cambridge Catherine kom under torsdagen till Southampton för att döpa Princess Cruises senaste fartyg Royal Princess som senare under dagen kommer segla mot Spanien och Barcelona på sin jungfruresa.

Mönstrat

Kate var för dagen klädd i en mönstrad klänning från Hobbs – Dalmatian Mac för 169 pund – och ett par svarta högklackade pumps och naturligtvis med en matchande hatt på huvudet.

Babyn kommer

Detta var hennes sista solouppdrag innan babyn föds nästa månad.

Tidningen Daily Mail rapporterar att Kate ska delta i Trooping the Colour nu i helgen, då dock tillsammans med maken prins William.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kate döpte ett nytt kryssningsfartyg.

Annons

Det sägs också att Kate setts shoppas lite baby-inredning till hemmet. Allt hon köpte var i blåa nyanser, något som många nu tolkar som att Kate och William ska ha en pojke. Det har ju tidigare spekulerats i att paret ska ha en flicka sedan Kate råkat försäga sig…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Se ett nyhetsinslag om Kate som shoppade baby-prylar i videon här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=O5NlnaOp2HQ

Annons