Kate visade upp hemliga kärlekssmycket

Det var under en utflykt i London som hertiginnan Kate bar ett nytt vackert guldhalsband. Vi berättar mer om det speciella smycket!
Slå på ljud

Kungliga smycken är något unikt och kan avslöja en hel del om den som bär dem. Hertiginnan Kate hyllade till exempel sina barn genom att bära ett halsband med Georges, Charlottes och Louis initialer. Otroligt fint!

Söt hyllning till sina tre barn

Det var under en utflykt till Battersea Park i London som Kate visade upp det fina smycket. Hon var där för att träffa en grupp föräldrar och lyssna på deras erfarenheter av den rådande coronapandemin.

Och på hennes bröst glittrade bokstäverna G, L, C, som ju står för prins George, prins Louis och prinsessan Charlotte. I övrigt bar hertiginnan en avslappnad vit t-shirt, vita sneakers och ett par snygga kostymbyxor.

Prinsessan kate

Det guldgraverade halsbandet parade Kate ihop med ett dubbelhalsband, också i guld från det brittiska märket Spells of Love.

Prinsessan Kate

Halsbandet med initialerna

Hertiginnan har tidigare burit ett guldgraverat halsband med hennes barn initialer, från det brittiska juvelmärket Daniella Draper, som hade en pris summa på 1,340 pund.

Meghan Markels halsband orsakade uppståndelse

Som ny i kungafamiljen är det en hel del som man måste anpassa sig efter, och minsta lilla snedsteg kan orsaka rabalder. Inklusive ett ynka smycke.

Det var under 2016, när det ryktades om att Meghan och Harry dejtade, som Meghan hamnade i skottgluggen när hon bar ett halsband med bokstaven “H” och “M” ingraverat. Kungliga slottets rådgivare blev inte imponerade och ringde Meghan direkt och bad henne sluta använda halsbandet omedelbart.

Meghan i Toront

Meghan i Toronto 2016, när hon bar det omskrivande halsbandet.

Att anpassa sig till ett kungligt liv är en utmaning för de som kommer utifrån. Visa utmaningar kan vara svårare och mer smärtsamma än andra, även om det är goda indikationer som ligger bakom.

Foto: TT