Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates barndomsvän: "William och Kate ska ha barn"

22 nov, 2012, 12:37 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons

Kates barndomsvän har talat sanning förr. Nu hävdar hon bestämt att hertigparet av Cambridge väntar barn.

Rykten om att Kate skulle vara gravid har surrat ända sedan vårbröllopet den 29 april 2011. Då har det alltid handlat om anonyma källor.

Gravidrykte

Men den här gången har brittisk press vaknat till ordentligt. Det senaste gravidryktet mellan prins William och hertiginnan Kate verkar innehålla en större sanningshalt, enligt Huffington Post.

Annons

Trovärdig källa

Det är Jessica Hay, Kates barndomsvän som nu säger att paret väntar barn. Hon ses som en trovärdig källa, eftersom hon har haft rätt förr, både om förlovningen och när bröllopet skulle äga rum.

I en intervju med den australiska tidningen New Idea säger Jessica Hay, att paret väntar barn.

Vill berätta i december

–De planerar att göra ett uttalande i december. William och Kate är fokuserade på att bilda familj, säger Hay till New Idea.

En pojke eller två flickor

Enligt barndomsvännen vill prins William och hans hustru inte vänta för länge med att skaffa barn. De ska ha pratat mycket om att de vill ha en pojke eller två flickor och att de inte vill bli för gamla föräldrar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs mer:

Annons